Hvem står bag frksilje.dk

Jeg hedder Susanne Vik, er gift og mor til 2 børn, og bonusmor til en enkelt.

 

Jeg har altid gået med en lille drøm om at blive  iværksætter, lave "noget", bygge noget op, bare prøve selv.

 

I 2011 skulle jeg opreres i min ryg, og lægen syntes jeg efterfølgende skulle finde noget andet at lave, end det jeg gjorde..... sige mit elskede job op som fængselsbetjent???? Det kunne jeg ikke overskue, men på den anden side hvis jeg ikke kunne magte opgaven fysisk! Åbenbart er der ikke langt fra tanke til handling, min mand og jeg lagde hovederne i blød, og så gjorde vi det. Jeg fik startet min webshop op, for så kunne jeg forhåbentlig arbejde herhjemmerfra hvis jobbet i fængslet ikke gik.

MEN opereret blev jeg, og jeg er ikke sådan lige at knække, så jeg har fortsat mit arbejde i fængslet, og har denne dejlige webshop.

 

Jeg elsker begge dele, og nyder hver dag at gøre en forskel for andre mennesker, og sende lækre varer afsted til hele Danmark.

 


Ønsker du at afhente dine varer kan dette ske på vores adresse Stenbæksvej 2, 3140 Ålsgårde, du skal bare klikke af i feltet afhenter selv, så aftaler vi et tidspunkt hvor du kan komme forbi.

Har du ikke dankort, kan vi aftale bankoverførsel, eller mobilepay, skriv til info@frksilje.dk så finder vi en løsning til dig.

MANGE HILSNER

SUSANNE VIK

INDEHAVER AF FRK SILJE